Go Back   Corvette Forum > C4 Corvettes, 1984 - 1996 > C4 ZR-1 Discussion
Sign in using an external account
Register Forgot Password?
Register Search Today's Posts Mark Forums Read FAQ Vendor Directory
Search
C4 ZR-1 Discussion General ZR-1 Corvette Discussion, LT5 Corvette Technical Info, Performance Upgrades, Suspension Setup for Street or Track

Welcome to Corvetteforum.com!
Welcome to Corvetteforum.com.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, at no cost, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, join Corvetteforum.com today!


Corvette Store
 
 
C7 Parts & Accessories
C6 Parts & Accessories
C5 Parts & Accessories
C4 Parts & Accessories
C3 Parts & Accessories
C2 Parts & Accessories
C1 Parts & Accessories
Wheels & Tires
Sponsored Ads
 
 
Vendor Directory
  
Reply
 
 
 
 
Thread Tools Search this Thread
Old 04-11-2008, 02:10 PM   #1
terryszr1
CF Senior Member
 
Member Since: Oct 2007
Location: mammoth lakes ca
Default left o2 lean, what do i look for?????/

i cant find my fsm(due to moving) did a scan and found let o2 lean . what do i look for as to what the problem could be , thanx for any help
terryszr1 is offline   Reply With Quote
Old 04-11-2008, 03:40 PM   #2
Goldcylon
Tech Contributor
 
Goldcylon's Avatar
 
Member Since: Aug 2006
Location: Glendale Arizona.. Resident Gold Cylon
Default

Bad injector(s) would be my guess without my FSM infront of me
Goldcylon is offline   Reply With Quote
Old 04-11-2008, 04:27 PM   #3
LowFlight
CF Senior Member
St. Jude Donor '03
Senior Member
Cruise-In V Veteran
 
LowFlight's Avatar
 
Member Since: Dec 2001
Location: We Came. We Saw. We Kicked It's Ass
lowflight
Default

I had the same problem on my 91 and it was injectors if I recall
LowFlight is offline   Reply With Quote
Old 04-11-2008, 05:05 PM   #4
terryszr1
CF Senior Member
 
Member Since: Oct 2007
Location: mammoth lakes ca
Default

ok, i kinda thought that would be the case , but wasnt very sure off the top of my head. what kind of injectors should i replace them with .i have found 3 , rc which i used for my black car but way pricy accels or those new guys who have a whole set for around 360?
terryszr1 is offline   Reply With Quote
Old 04-11-2008, 05:32 PM   #5
kabnvtt
CF Senior Member
 
kabnvtt's Avatar
 
Member Since: Jun 2002
Location: Redding CA
Default

What promted you to scan it? Were you having any issues?
kabnvtt is offline   Reply With Quote
Old 04-11-2008, 09:53 PM   #6
terryszr1
CF Senior Member
 
Member Since: Oct 2007
Location: mammoth lakes ca
Default

the reason i scanned it , i was kinda gettin on it for a friend and i just didnt feel like the power was there . plus since getting that scann tool i hook it up when on the highway just to ck stuff out . the left side blk learns are 120-123 right 132-137 if that helps . those are when going on flat ground @70-75
terryszr1 is offline   Reply With Quote
Old 04-12-2008, 12:35 AM   #7
kabnvtt
CF Senior Member
 
kabnvtt's Avatar
 
Member Since: Jun 2002
Location: Redding CA
Default

Thanks, I have been fighting a low idle miss and think it may be injectors so I was just curious. What type of scan tool are you using?
kabnvtt is offline   Reply With Quote
Old 04-12-2008, 01:29 AM   #8
terryszr1
CF Senior Member
 
Member Since: Oct 2007
Location: mammoth lakes ca
Default

I am using an auto xray4000
terryszr1 is offline   Reply With Quote
Old 04-14-2008, 09:29 PM   #9
BennieC.
CF Senior Member
 
BennieC.'s Avatar
 
Member Since: Dec 2002
Location: Elk Grove CA
Default

Have you checked the O2s. You should check it first by commanding it lean and see how low the voltage goes down to and command it rich as well to see how high the o2 voltage goes up to. Check response time as well. You might have bad o2 sensor.
__________________
Bennie Cabacungan

Street & Track Performance
by Auto Start
9291 Bendel Place Suite 120
Elk Grove, CA 95624
916-714-2886
www.autostartsmog.com
BennieC. is offline   Reply With Quote
Old 04-14-2008, 09:29 PM
 
Go Back   Corvette Forum > C4 Corvettes, 1984 - 1996 > C4 ZR-1 Discussion
Reload this Page left o2 lean, what do i look for?????/
 
 
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Click for Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 03:11 PM.


Emails & Password Backup

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.5.2